Tanskalainen, alkujaan yhdysvaltalainen Blockbuster on suoratoistopalvelu, jossa käyttäjä voi vuokrata elokuvia tai ostaa niitä. Käyttäjä maksaa vain vuokraamistaan tai ostamistaan ohjelmista. Yrityksellä on yli 300 000 asiakasta ja ohjelmia, joista valita on 8000. Elokuvien hinnat vaihtelevat 0,90 – 4,60 euron välillä.

Palveluun rekisteröityessä saa katsoa yhden omavalintaisen elokuvan ilmaiseksi. Palvelu eroaa muista suoratoistopalveluista merkittävästi, sillä palvelussa ei ole kuukausihintaa, joka mahdollistaa rajattoman elokuvien katselun. Sen sijaan palvelu on kuten videovuokraamo, josta voi vuokrata paljon uusia elokuvia.

Palvelun sivuston alussa oleva valikko luettelee eri elokuvalajit, joista katsoja voi valita mieleisensä. Elokuvat ovat valkoisella pohjalla, joten elokuvien kansikuva ja nimet erottuvat taustasta. Elokuvan valittua saa tietoonsa elokuvan hinnan, arvostelun ja lyhyen selostuksen elokuvan juonesta ja muista tiedoista. Sivusto kertoo myös elokuvan näyttelijät, muiden arvostetuiden kriitikoiden arvostelun sekä ehdottaa muita samankaltaisia elokuvia.

Blockbuster tuotteiden hinnat:

  • 0,90 – 4,60 per ohjelma
  • 9,90 € 3 elokuvan sarjalippu