Palvelun avulla saa käyttöön paljon urheiluun liittyviä suoria kanavia ja lähetyksiä, jälkilähetyksiä, urheilutarinoita, näkökulmia, elämäkertoja ja urheilijoiden kommentteja. Eurosport Playerissä voi seurata muun muassa tennistä, pyöräilyä, talvilajeja, snookeria, yleisurheilua, superbikea ja paljoa muuta.

Palvelussa voi katsoa On Demand -katsauksia urheilun huippuhetkiin koska tahansa, ja omat suosikit voi tallentaa katsottavaksi myöhemmin. Ohjelmaopas ilmoittaa eri lähetykset aina viikoksi eteenpäin. Palvelun omistaa Dplay Enterntainment Limited, joka on peräisin Iso-Britanniasta. Eurosport Player toimii 52 markkinalla 20 eri kielellä.

Ohjelmakirjastossa ohjelmat on tummalla taustalla ja niiden tiedot valkoisella, joten ohjelmat tulevat hyvin esiin. Ohjelmista annetaan tietoja kuten kesto, saatavuus ja julkaisuaika. Palvelusta voi valita itseä eniten kiinnostavat lajit ja lisätä ne omiin suosikkeihin. Eurosportista voi katsella suoratoistona useita ohjelmia, jotka eivät näy TV:ssä suorana.

Eurosport Player tuotteiden hinnat:

  • 6,99 €/kk
  • 49,99 €/vuosi