Katsomo on MTV:n ilmainen palvelu, josta voi katsoa yli 120 ohjelmaa luomalla järjestelmään tunnukset. Katsomossa voi luoda oman suosikkilistan, joka toistaa käyttäjän omia suosikkisisältöjä. Uutissisällöt voi katsoa ilman rekisteröitymistä. Katsomosta voi katsoa melkein kaikki MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmat ja myös sellaista sisältöä, mikä löytyy vain netistä.

MTV:n maksulliset ohjelmat on siirretty C More palveluun. Ohjelmia voi myös katsoa ulkomailla, mutta joidenkin ohjelmien esittämistä rajoittavat tekijänoikeudet. Ohjelmat pysyvät Katsomossa 7-60 vuorokautta, mutta jotkin ohjelmat on katseltavissa jopa vuosia.

Kun palvelusta etsii ohjelmia, saa valikon, jossa sisältö on lajiteltu kategorioittain. Vaikka sisältöä on paljon, ohjelmat eivät pysy kauaa palvelussa. Esimerkiksi sarjoja tulee seurata aktiivisesti, sillä kun ne on poistettu palvelusta, niihin ei voi enää palata. Palvelu on keskittynyt paljon kotimaisen sisällön tarjoamiseen. Urheilun ystäville löytyy myös ohjelmia, mutta laajempi tarjonta on C-More:ssa.

MTV Katsomo hinta:

  • Palvelu on ilmainen.