Netflix on amerikkalainen suoratoistopalvelu, jolla on tilaajia lähes 125 miljoonaa. Yhtiön liikevaihto onkin huomattavat 9,5 miljardia euroa. Netflix on viime aikoina panostanut omaan tuotantoon suurella summalla rahaa, ja kehuja niittänyt sisältö on nostanut palvelun tasoa. Netflix toimii monessa maassa ja sillä on iso valikoima elokuvia, sarjoja ja myös dokumentteja. Palvelusta löytyy sisältöä myös lapsille.

Mainoksia palvelussa ei näytetä. Netflix muistaa käyttäjän katseluhistorian ja antaa ehdotuksia sisällöistä, jotka saattaisivat kiinnostaa käyttäjää aiempien katselujen perusteella. Netflixin hinta riippuu eri paketeista, joista katsojat voivat valita itselleen sopivan. Palvelu tuli Suomeen vuonna 2012.

Palvelussa on paljon elokuvia ja sarjoja joista valita. Netflix on sijoittanut paljon omaan tuotantoonsa ja sarjat kuten Narcos, Stranger Things, House of Cards, Narcos ja Black Mirror ovat todella suosittuja. Sivusto on todella helppokäyttöinen ja palvelu muistaa aiemmin katsotut ohjelmat.

Netflix tuotteiden hinnat:

  • 7,99 €/kk Perus
  • 11,99 €/kk Tupla
  • 15,99 €/kk Perhe